Combina frigorifica Beko RCNA400K20DZP

Beko RCNA400K20DZP iese in evidenta prin culoarea de finisaj putin diferita comparativ cu ce am vazut pana acum. E vorba de negru si este recomandata cu precadere pentru bucatariile spatioase si moderne. Caracteristicile generale sunt urmatoarele: sistem de racire no frost, volum total 351 litri, clasa energetica A+, dispenser de apa.

Frigiderul beneficiaza de o pozitie clasica, are 254 litri capacitate depozitare si trei  rafturi din sticla securizata. Aici mai intalnim suporturile pentru oua, suporturi sticla pe usa si garnituri tratate contra bacteriilor. Congelatorul are trei compartimente, sistem dezghetare automat si 97 litri capacitate.

Beko RCNA400K20DZP are un design bine pus la punct si unul care atrate prin liniile moderne. Ca si dimensiuni e vorba de 201 x 59.5 x 65 cm, usi reversibile pentru o economie importanta de spatiu si un nivel de zgomot la functionare de 43 db. E o alternativa buna daca cauti o combina frigorifica moderna pe negru care sa aibe un pret acceptabil. Are un consum redus de energie si o autonomie fara curent de aproximativ 20 ore.Beko-RCNA400K20DZP-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *