Beko RCNA400E30ZS – combina frigo cu volum 400 l si sistem de racire NeoFrost

Compartiment EverFresh+, tehnologia NeoFrost si filtru antimirosuri sunt principalele dotari cu care iese in evidenta combina frigorifica Beko RCNA400E30ZS. E vorba de un model din seria noua pregatit sa ofere un spatiu suficient fie ca e vorba de pastrarea la rece a alimentelor sau congelarea acestora.

La exterior gasim un aparat finisat pe argintiu, cu deschiderea usilor pe dreapta si urmatoarele dimensiuni: 201 x 59.5 x 65 cm. Are un nivel de zgomot la functionare de 43 db, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ avand un consum anual de circa 274 kWh/an. Pentru acces la functiile aparatului avem instala panoul de comanda pe usa cea mare, este sensibil la atingere si ofera reglaj pentru temperatura din zona frigiderului/congelatorului sau activarea functiilor de congelare rapida, racire rapida sau mod de vacanta.

Beko-RCNA400E30ZS-300x300  Beko RCNA400E30ZS ofera in zona frigiderului un volum de circa 257 litri. Aici gasim trei rafturi din sticla securizata, patru suporturi pe usa si compartiment special pentru a pastra fructele si legumele o perioada mai indelungata. Nu cred ca mai este cazul sa amintesc de sistemul de racire prezent aici si anume NoFrost. Pentru o buna vizibilitate la interior a fost integrat un sistem de iluminare pe baza de leduri eficiente si economice.

Zona congelatorului ofera spatiu de 96 litri. Cele trei compartimente se deschid complet pentru un acces usor la interior. Capacitatea de congelare din aceasta zona atinge valoarea de 5 kg/24 ore.

Este un aparat la un pret corect pentru ceea ce ofera. Are inclus filtru impotriva mirosurilor si sistem antibacterian eficient. Vezi pret actualizat.

Poate fi achizitionat in aceasta perioada cu o reducere de 600 lei alaturi de transport gratuit si garantie 24 luni. Vezi oferta de pret 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *