Beko RCNA400E20ZB – combina frigo cu sistem de racire Neo frost

Beko RCNA400E20ZB detine unul dintre cele mai avansate sisteme de racire si vine cu un spatiu destul de mare pentru cele doua compartimente. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, fiind un produs din gama 2016. Volumul total atinge valoarea de 354 litri, 274 litri din aceasta valoare fiind rezervati pentru zona frigiderului. Aici intalnim cam tot ce avem nevoie de la o combina frigorifica moderna: Sistem avertizare usa deschisa, sistem antibacterian, filtru impotriva mirosurilor, compartiment 0 grade pentru fructe si legume, functie ionizare. Compartimentarea este una inteligenta, iar rafturile se detaseaza usor pentru a face loc alimentelor mai voluminoase. Aici gasim trei rafturi din sticla securizata, patru rafturi pe usa si sistem automat pentru dezghetare.

Beko RCNA400E20ZB are un congelator cu volumul de 97 litri. Este impartit cu ajutorul celor trei compartimente cu usi transparente si are o capacitate de congelare de 5 kg.24 ore. Se poate activa din cadrul panoului de control si functia de congelare rapida ce asigura desigur o inghetare rapida a produselor.

ombina-frigorifica-Beko-RCNA400E20ZB

Exteriorul prezinta un aparat modern, finisat pe culoarea bej. E timpul oportun pentru a achizitiona un astfel de aparat daca v-ati saturat de clasicul alb. usile sunt reversibile, manerele sunt integrate pentru a pastra liniile aparatului ce se remarca prin dimensiunile de 201 x 59.5 x 65 cm. Beko RCNA400E20ZB se poate comanda online alaturi de o reducere de circa 460 lei fata de pretul de baza. Produsul este adus la usa dvs. gratuit alaturi de o garantie de 24 luni. E un aparat silentios cu o autonomie fara energie electrica de pana la 20 ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *