Beko RCNA365K20ZX – combina frigorifica la promotie cu volum mare

Fie ca este vorba de masini de splat rufe sau vase, combine frigorifice sau alte electrocasnice pentru casa, Beko a avut mereu un cuvant de spus la capitolul design si dotari. Este si cazul si modelului RCNA365K20ZX, combina frigorifica cu un volum total de 309 litri, clasa energetica A+ si finisaj inox anti-amprenta. Partea cea mai importanta aici este data de prezenta compartimentului special pentru pastrarea in bune conditii a fructelor si legumelor. Acestea se pastreaza o perioada mai indelungata si asta datorita mentinerii la conditii optime a umiditatii. Puteti urmari si un video daca vreti sa vedeti cum sta treaba cu aceasta tehnologie.

Frigiderul este amplasat in partea superioara, are un volum de 212 litri si 2 rafturi din sticla. Pe usa mai intalnim 3 suporturi pentru a raci diferite preparate mici sau sticle de lichide pe aceasta perioada calduroasa de vara si nu numai. Atat pe usa frigiderului cat si pe cea a congelatorului intalnim o garnitura pentru etansare tratata cu grija impotriva formarii bacteriilor. la interior mai intalnim un filtru de carbon pentru a filtra mirosurile neplacute si a preveni amestecarea lor, sistem de avertizare la deschiderea usii o perioada mai indelunga si sistem de iluminare economic pe baza de leduri.
Combina-frigorifica-Beko-RCNA365K20ZX-300x300

Congelatorul ne pune la dispozitie trei compartimente incapatoare si care se deschid complet si usor. Volumul total aici este de 97 litri, asa ca putem depozita carne pentru congelat, diferite fructe sau legume si alte alimente de care care avem nevoie peste o perioada mai indelungata. Sistemul de racire pentru cele doua spatii este de tipul No Frost, deci nu vom avea parte de gheata sau dezghetare migaloasa pentru ca racirea se face pe baza circularii curentilor de aer rece.

Exteriorul ne-a rezervat un design modern pe baza de inox antiamprenta si asta este un lucru bun pentru ca nu se vor vedea petele in urma folosirii usilor. Acestea se deschid standard pe partea dreapta, dar pot fi si reversibile in functie de necesitatile fiecaruia dintre noi. Pretul este unul corect pentru acest aparat pentru ca are un volum mare si o clasa de eficienta economica. Are si un design modern si sistem de racire fara gheata, o autonomie fara curent de 21 ore si un zgomot in timpul functionarii de 43 db. Alaturi de compartimentele speciale pentru fructe si legume si cele ce au temperatura de 0 grade, Beko RCNA365K20ZX se dovedeste a fi o alegere optima chiar si pentru familiile mai numeroase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *