Beko RCNA340K20W, combina frigorifica la 1079 lei

Beko RCNA340K20W este o combina frigo la un pret acceptabil – cel putin asta o arata oferta curenta pentru acest tip de electrocasnic de bucatarie. Are in componenta sistemul de racire NeoFrost, filtru impotriva mirosurilor si garnituri antibacteriente la ambele usi. Volumul disponibil il incadreaza ca fiind un frigider potrivit chiar si pentru familiile numeroase si care ofera spatiu suficient atat pentru pastrarea la rece, dar si pentru mentinerea alimentelor la temperaturi sub 0 grade.

Pozitia congelatorului este una clasica, adica in partea inferioara. Volumul total disponibil aici se incadreaza in limita a 97 litri, 3 compartimente cu deschidere lejera si o capacitate de congelare de 5 kg la 24 ore. Frigiderul dispune de 3 rafturi din sticla, compartiment special pentru fructe/branzeturi, 3 suporturi pe usa, iluminare interioara si un volum total util de 205 litri.

Beko RCNA340K20W dispune de un design modern

Designul aparatului este unul bine pus la punct. Este vorba de un finisaj pe alb, manere orizontale integrate si dimensiuni de 175.4 x 59.5 x 65 cm. Pe usa mare se observa doar sigla producatorului, iar accessul la setarea temperaturii se realizeaza din interior. Usile reversibile ofera posibilitatea modificarii pozitiei pentru deschidere in functie de spatiul de care dispunem, aceasta operatie realizandu-se destul de usor.Combina-frigorifica-Beko-RCNA340K20W-300x300

Beko RCNA340K20W are un nivel de zgomot redus in timpul functionarii si asta se datoreaza motorului silentios. Izolarea buna a celor doua compartimente asigura pastrarea temperaturii la interior pentru o perioada de circa 20 ore in cazul lipsei energiei electrice. Va recomand aceasta combina frigorifica daca cautati ceva economic si spatios si care sa dispuna de un pret acceptabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *