Beko HS22453 – lada frigorifica incapatoare si economica

Vorbeam zilele trecute cu parintii mei despre achizitia unui aparat ce permita pastrarea la congelat a alimentelor pe timpul anului. Combina frigorifica dispune de un spatiu limitat in aceasta zona si din aceasta cauza cautam o lada frigorifica la reducere. Beko HS22453 este un model ce dispune de un volum considerabil pentru a pastra la congelat carne sau diverse alimente.  Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ si consuma circa 186 kWh/an.
La exterior intalnim un aparat ce se remarca prin dimensiunile urmatoare: 86 x 110.1 x 72.5 cm. Se poate amplasa pe un hol de dimensiuni medii sau intr-o camera speciala. Deschiderea se realizeaza in plan orizontal, capacul acoperind un spatiu pentru depozitare de circa 230 litri. Pentru o buna vizibilitate la interior avem inclus un sistem de iluminare ce functioneaza doar la deschiderea usii.

Beko HS22453 este o lada frigorifica economica si incapatoare. Are un pret corect pentru ceea ce ofera, in aceasta perioada existand si o reducere fata de pretul de baza. Imi place ca vine de la un brand bun si ca are un design reusit. De asemenea, garnitura de pe usa are atat rolul de a izola cat si acela de a evita formarea bacteriilor.

Beko-HS22453

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *