Beko DFN28321W – masina de spalat vase cu 13 seturi foarte economica

O masina de spalat vase moderna ne va scoate din incurcatura atunci cand primim vizita unor prieteni si avem in plan servirea mai multor feluri de mancare. Stim cu totii cat de greu este aceasta activitate dupa servirea mesei atunci cand nimeni nu are chef de munca. Cel mai plictisitor mi se pare asezarea farfuriilor la locurile lor, dar daca le-as gasi spalate si uscate nu ar mai fi asa incomod.
Beko DFN28321W are o capacitate de incarcare de 13 seturi, 8 programe cu setari prestabilite, control electronic si clasa de eficienta energetica A. Si la capitolul design sta foarte bine pentru ca are un display LCD pe care sunt afisate setarile selectate alaturi de butoane simple pentru activarea acestor setari. In partea centrala intalnim manerul pentru deschiderea usii. Este un model ce nu se poate incorpora, asa cum puteti observa si din imaginea atasata. Asta nu se poate considera un minus pentru ca aparatul arata foarte bine finisat pe culoarea alb si cred ca se poate integra in orice bucatarie.

programele ne pun la dispozitie o gama larga de modalitati de spalare, dar daca nu cunoastem prea bine aceste setari putem selecta programul automat. Pe langa acesta mai intalnim si programul economic, spalare intensiva la 70 grade, program economic, prespalare si programe automate pentru pahare si accesorii de bucatarie ce merita o atentie sporita.

Senzorii speciali sunt din ce in ce mai prezenti la modelele aparute in 2015, asa ca modelul nostru beneficiaza de indicator clatire suplimentara, detectare automata a gradului de murdarie si proportionarea resurselor in functie de acesta, sistem control exces apa, indicator sare. programarea intarziata este utila atunci cand dorim ca ciclul de spalare sa fie gata la o ora anume sau cand avem o perioada a zilei in care energia electrica este mai ieftina. Chiar si asa masina de spalat vase Beko DFN28321W nu va incarca foarte mult factura de energie electrica si puteti sa faceti un calcul simplu dupa cateva luni de utilizare. Puneti la socoteala si banii cheltuiti pe detergent de vase si cei pentru a incalzi apa (asta daca aveti o centrala termica ce functioneza pe gaze naturale).

Interiorul ne pune la dispozitie un spatiu generos pentru cele 13 seturi de incarcare, compartiment pentru sare si un cos pentru tacamuri. Aparatul nostru arata bine si nu prea am gasit asa multe minusuri pe care se le pot scoate in evidenta. Singurul ar putea fi ca nu este incorporabila complet, dar pentru aceste modele exista o oferta speciala. Pretul este unul bun si pentru acesti bani primim un electrocasnic pentru bucatarie util ce are un consum redus de resurse. Se poate comanda online pentru ca are o reducere de 170 lei fata de pretul initial. Vine cu o perioada de garantie de 24 luni cu posibilitate de extindere, transport gratuit si ridicarea optionala a produsului vechi.

Masina-de-spalat-vase-Beko-DFN28321W-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *