Beko DFN28320W – masina de spalat vase economica si incapatoare

Beko DFN28320W e o masina de spalat vase ce nu trebuie neaparat incorporata. Beneficiaza de un aspect placut, display lcd amplasat la exterior pentru o citire usoara si spatiu suficient la interior pentru o incarcare cu maxim 13 seturi de vase. Finisajul este unul obisnuit pentru astfel de electrocasnice si anume culoarea alb. Ca si dimensiuni vorbim de 85 x 59.8 x 60 cm si cred ca se incadreaza in majoritatea spatiilor destinate acestor aparate.

Clasa de eficienta energetica in care este incadrata ii ofera un consum redus de energie si oricum va fi mult mai economic spalarea la o masina automata decat spalarea manuala indiferent de ce cantitate vorbim. Cele opt programe incluse ofera o gama larga de cicluri de spalare atat pentru articole mai murdare sau normal murdare, dar si pentru articole fine cum ar fi cestile sau paharele. Beko DFN28320W isi diferentitaza programele prin temperatura de lucru si prin durata ciclurilor de spalare ori clatire.

Masina-de-spalat-vase-Beko-DFN28320W-300x300

Lucrul cu aparatul este unul destul de simplu datorita panoului de comanda intuitiv. Cosul de tacamuri ofera suport pentru spalarea in bune conditii a acestor articole. Nivelul de zgomot se situeaza in jurul valorii de 43 db, asa ca poate fi folosita in orice perioada a zilei fara probleme. Beko DFN28320W e o investitie pentru persoanele cu un buget mediu, dar care va fi usor amortizata datorita consumului redus. Pretul acceptabil, perioada de garantie de 5 ani si transportul gratuit fac din acest electrocasnic unul de un real ajutor in orice bucatarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *