Beko DFN05211W – masina de spalat vase cu eficienta energetica A+

Spalatul vaselor poate deveni un chin atunci cand avem musafiri sau cand gatim mai multe feluri de mancare in acelasi timp. Beko DFN05211W este un model din gama 2016, o masina de spalat vase economica cu o capacitate de 12 seturi si 5 programe de spalare. Dispune de control mecanic si un panou de comanda ce ii ofera o utilizare rapida si simpla.

Programele de spalare se diferentiaza in primul rand prin temperatura la care se realizeaza curatarea vaselor. Vasele mai putin murdare pot fi spalate la temperaturi joase, iar cele cu un grad de murdarie ridicat se spala cu apa mult mai calda si cu un numar ceva mai mare de cicluri de spalare. Spalarea se poate realiza si in 30 min pentru articole putin murdare cum ar fi paharele.

Beko-DFN05211W-1  Beko DFN05211W dispune de 5 trepte pentru a reglajul temperaturii. Are sistem pentru controlul excesului de apa si pentru a detecta gradul de murdarie pentru vasele introduse. La interior intalnim un cos reglabil pe inaltime si clasicul cos pentru tacamuri.

Beko DFN05211W se poate incorpora in spatii de minim 85 x 59.8 x 60 cm. Este o masina de spalat vase economica si silentioasa si se poate adapta prin prisma programelor incluse la orice stil de viata. La functionare are un nivel de zgomot de doar 49 db. Aparatul dispune de un finisaj pe alb si se poate integra cu usurinta in orice bucatarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *