Beko DFN05211W – design simplu si 12 seturi de incarcare

Beko DFN05211W nu exceleaza la capitolul design, dar este simplu de utilizat si nu consuma multa energie electrica. Singurul dezavantaj ar mai fi ca nu este incorporabila, deci va fi vizibil panoul de control. Asta nu ne deranjeaza prea mult pentru ca vine de la un brand bun si are sistem pentru controlul excesului de apa si unul ce detecteaza automat gradul de murdarie.

Capacitatea de incarcare este de 12 seturi si ne permite sa spalam multe articole de bucatarie selectand unul din cele cinci programe disponibile. Tacamurile au si ele un spatiu special destinat pe parcursul ciclului de spalare. Se poate incarca si pana la jumatate din capacitate, are program intensiv cu temperatura de pana la 70 grade, program economic si unul pentru spalare rapida la 30 grade.

La exterior avem un aparat simplu, cu un panou de comanda usor de utilizat, fara display LCD sau alte chestii sofisticate. Selectorul de program indeplineste si rolul de reglaj al temperaturi, asa ca va fi simplu sa o punem in functiune dupa incarcare. Tot aici mai este prezent si senzorul ce ne indica nivelul de sare. Culoarea de finisaj este alba, asa ca va fi perfecta pentru bucatariile ce au la baza aceasta culoare. Consumul de 290 kW pe an o incadreaza in clasa de eficienta energetica A+, iar pentru uscare avem clasa de eficienta A. Are dimensiunile de 85 x 59.8 x 60 cm (IxLxA) si un nivel de zgomot cam mare, de 49 dB.

 

 

Beko-DFN05211W-300x300

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *