Aragaz Beko CSG52110DW – model cu pretul sub 1000 lei cu grill si rotisor

Atunci cand am cautat un aragaz bun si ieftin pentru parintii mei m-am gandit sa aleg un model simplu de utilizat, sa aiba cateva dotari de siguranta si sa fie de la un brand cunoscut. Nu aveam nevoie asa de mult de functii suplimentare, dar existenta unui grill si a unui rotisor nu ar strica pentru ca mai poti diversifica felurile de mancare.

Pretul este unul bun pentru ca vorbim de unul sub 1000 lei cu posibilitate de plata in rate incepand de la 31 lei. (vezi aici pretul exact). Garantia acordata este de 24 luni, dar se poate mari pentru a avea o perioada mai mare in care se pot efectua reparatii gratuite asupra aragazului. Consider ca pretul este unul bun si achizitia merita pentru un aparat modern dotat cu functii de siguranta si care ofera functii pentru grill si rotisor. In plus, aragazul Beko arata bine, se poate integra usor intr-o bucatarie clasica si devine alternativa buna daca nu esti in cautarea plitelor simple pe gaz sau electrice. Vezi si Hansa FCCW59209.

Am gasit la modelul Beko CSG52110DW cateva dintre aceste caracteristici alaturi de o aprindere electrica si siguranta pentru flacara de la plita si cea de la cuptor. Plita se alimenteaza pe gaz, dispune de patru arzatoare de putere diferita si are doua grilaje simplu de detasat si curatat. Capacul din spatele ei este unul de tabla, in aceeasi culoare cu a aparatului si mi se pare un lucru bun pentru ca la unele modele mai moderne am intalnit un capac din sticla si trebuie sa ii acorzi mai multa atentie si se poate curata si mai greu.

Aragaz-Beko-CSG52110DW

Cuptorul are o capacitate de 52 litri si dispune de un timer electronic si automat ce permite oprirea procesului de gatire cand s-a atins limita stabilita. Pentru a vizualiza mai bine felurie de mancare ce se gatesc a fost amplasat un sistem de iluminare ce se porneste de pe panoul frontal. Ca si dotari bune ale cuptorului amintesc: grillul, rotisor, aprindere electrica, siguranta cuptor.

La exterior aparatul de gatit arata bine, este de culoare alba, are dimensiunile de 85 x 50 x 60 (IxLxA ) cm si dispune de picioruse ajustabile pentru a fi asezat intr-o pozitie corecta pentru un proces de gatire cu rezultate bune. Pachetul de accesorii cuprinde o tava emailat, un sertar inferior pentru vase pozitionat sub cuptor, 2 suporturi de vase si protectie pentru butoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *