Combina frigorifica Beko CN161220DS

Beko CN161220DS e o combina frigorifica cu inaltimea de 181 cm recomandat pentru bucatarii incorporabile sau chiar pentru unele magazine pentru ca asigura pastrarea la rece sau congelat pentru o cantitate mare de materie prima. Volumul total atinge valoarea de 552 litri, iar din aceasta capacitate circa 357 litri sunt ocupati de compartimentul de racire din partea superioara.

Beko CN161220DS:

Frigiderul este amplasat in partea superioara, are trei rafturi din sticla securizata, 3 suporturi pe usa si compartiment special pentru fructe si legume.De pe usa frigiderului avem acces si la dozatorul de apa util pe anotimp calduros.

Congelatorul beneficiaza de un volum util de circa 164 litri. Are trei compartimente cu deschidere completa, capacitate de congelare de 10 kg/24 ore si dozator de gheata. Beko-CN161220DS

Partea de functii si siguranta aduce in prim plan functionare in regim economic, garnituri tratate antibacterian, filtru impotriva mirosurilor, functie de functionare pe timp de vacanta si congelare rapida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *