Cuptor incorporabil Beko BVM35500XMS

Cuptoarele incorporabile au evoluat si ele din ce in ce mai mult si azi intalnim modele cu functii suplimentare de gatire, preparare multidimensionala si volum mare la interior. Beko BVM35500XMS se alimenteaza la reteaua electrica, dispune de 80 litri volum interior si are un control electronic. Consuma foarte putin, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A. Informatiile esentiale procesului de gatire sunt afisate in cadrul unui display LCD, iar functiile de pornire/oprire si cele suplimentare sunt selectate prin intermediul ecranului touch.

Functiile de gatire cu setari prestabilite sunt in numar de 13 si reprezinta mai mult decat necesar pentru orice familie, fie ea mare sau mica. Pe langa gatirea cu abur si cea multidimensionala, modelul nostru dispune de program special pentru pizza, mentinere cald, grill cu convectie de aer, decongelare gatire la temperatura joasa, gatire 3D, incalzire ventilata si convectie aer fierbinte.

Pretul produsului este unul bun (vezi pret special) pentru ca ofera un volum mare de gatit si are multe functii ce le poti selecta la preparare. Consumul de energie este unul bun comparativ cu cel al unui model similar pe gaz. Per total pare o achizitie buna pentru o bucatarie moderna mai ales ca se poate achizitiona si in rate. Perioada de garantie este de 24 luni cu posibilitate de prelungire contra cost, dar cred ca nu merita acest lucru pentru ca aparatul vine de la un brand cunoscut. Beko BIM25300XM si BIE22300XD sunt produse asemanatoare cu cel de care vorbim acum.

Cuptor-incorporabil-Beko-BVM35500XMS

Pachetul de accesorii este unul bun si aici vorbim de o tava de copt normala, una adanca, un raft de sarma, 6 rafturi laterale si 2 telescopice. Dimensiunile cuptorului incorporabil sunt de 59.5 x 59.4 x 56.7 (I x L x A) (cm), are usa alcatuita din sticla rezistenta care isi va pastra proprietatiile in timp si dispune de finsaje de inox pe maner si in partea inferioara. Autocuratare catalitica inclusa in functiile acestui electrocasnic de bucatarie ne ajuta in curatarea dupa utilizare. Trebuie decat sa selectam functia respectiva, sa asteptam cateva minute operatia si apoi sa indepartam arsura si resturile rezultate cu o laveta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *