Beko BIR25400XMS – Cuptor incorporabil cu 15 functii si curatare catalitica

Beko BIR25400XMS e un model nou pe piata si se remarca prin volumul de 80 litri si cele 15 functii de gatire incluse in grila. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, consumul fiind redus la minim comparativ cu modelele clasice sau cele alimentate pe gaz. Controlul cuptorului este complet digital, panoul de comanda avand integrat si un disply lcd ce afiseaza informatii importante despre ciclul de gatire selectat. Se poate gati o anumita perioada de timp cu ajutorul timerului din dotare, mancaruri delicioase fiind preparare si cu ajutorul grill-ului sau alaturi de o ventilare optimizata.

Cuptorul incorporabil are un rol bine definit in orice bucatarie. Fie ca e vorba de prepararea mancarurilor, decongelare, pastrarea la cald sau prepararea diferitelor tipuri de prajituri sau pizza, electrocasnicele din aceasta gama ne usureaza munca si ofera rezultate apreciabile alaturi de un consum redus de energie electrica.

Atunci cand alegem un cuptor electric de bucatarie trebuie sa avem in vedere si partea de curatare. Este o activitate care de cele mai multe ori ne ocupa mult timp, iar daca nu se executa dupa fiecare utilizare vor exista depuneri consistente de grasime pe peretii interiori. Modelul Beko dispune de curatare autocatalitica – peretii au un componenta materiale ce absorb grasimea si resturile iar acestea se distrug prin ardere rezultand o curatare lejera cu un minim de efort.

Functiile de gatire includ si decongelarea, pastrarea la cald, treapta speciala pentru pizza incalzire inferioara si interioara, gatire 3d si gatire cu ajutorul ventilatorului.

Vezi pret actualizat

Beko BIR25400XMS se remarca prin dimensiunile de 59.5 x 59.4 x 56.7 cm. Aceste dimensiuni sunt intalnite la majoritatea cuptoarelor electrice si trebuie avute in vedere pentru o incorporare corecta. Usa geamului este construita din geam securizat si are trei straturi pentru o protectie sporita. Vizibilitatea la interior in timpul gatirii este asigurata de un sistem de iluminare pe fiecare nivel. Exteriorul este bine pus la punct, panoul de comanda are o pozitie centrala, iar insertiile din inox fac din acesta un cuptor modern pregatit pentru orice bucatarie. Cuptorul vine la pachet cu un sistem de suporturi telescopice, o tava adanca, o tava normala si un raft din sarma. E un electrocasnic de la un brand bun care beneficiaza de  un raport calitate/pret acceptabil. Vi-l recomand daca cautati un dispozitiv de gatire electric care sa ofere rezultate bune alaturi de un consum redus de energie electrica.

 

Beko-BIR25400XMS

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *