Cuptor incorporabil Beko BIM25300XM

Beko BIM25300XM este un cuptor electric incorporabil ce are o capacitate de 71 litri si ofera o noua tehnologie in domeniul gatirii si anume coacerea multidimensionala. Asta inseamna ca poti pregati in acelasi timp pana la 3 meniuri fara a amesteca aromele intre ele. Aparatul dispune de 8 functii si selectarea lor si a temperaturii se face mecanic cu ajutorul butoanelor integrate. Informatiile esentiale sunt afisate in cadrul unui LCD amplasat central.

Functiile si programele ce le intalnim sunt prezente cam la majoritatea modelelor aparute in 2015, asadar vorbim de : grill cu convectie de aer, incalzire inferioara, decongelare, gatire 3D si incalzire ventilata. Ca si element de siguranta a fost integrata functia ce blocheaza tastele de selectie pentru a nu permite copiilor modificarea setarilor.

Beko-BIM25300XM-300x300

La exterior cuptorul electric arata bine, este alcatuit din sticla neagra si inox si are un design modern. Manerul usii este finisat pe culoarea inoxului, asa cum se intampla si cu partea de jos a cuptorului. Are dimensiunile de 59.5 x 59.4 x 56.7 cm (I x L x A) si este usor de integrat in cadrul mobilei de bucatarie. Accesoriile ce vin odata cu produsul sunt unele esentiale si anume o tava pentru copt normala, una adanca, un raft de sarma si inca cinci rafturi laterale.

One thought on “Cuptor incorporabil Beko BIM25300XM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *