Beko BDEU 180 Inverter – ac cu filtru purificare aer

Timpul inca ne ridica semne de intrebare, dar sunt sigur ca vor veni si temperaturile ridicate. Beko BDEU 180 Inverter vine in ajutorul celor ce cauta un aparat de aer conditionat cu o putere de racire de 18.000 btu alaturi de un consum redus de energie datorita motorului cu inverter. E un aparat dotat cu filtru antibacterii, ventilator cu trei trepte, afisaj digital si telecoamanda. Beko-BDEU-180-Inverter-300x300

Unitatea interioara se remarca prin dimensiunile de 955 × 315 × 226 mm alaturi de un finisaj alb si un display destul de generos amplasat in partea dreapta. Nivelul de zgomot de aici ajunge pana la 60 db, valoare ce depinde si de treapta de ventilare folosita.

Beko BDEU 180 Inverter dispune de functia pentru dezumidifcare, timer, mod sleep, functionare pe timp de noapte sau in regim economic.Telecomanda are dimensiuni medii si are tastele amplasate inteligent pentru o utilizare eficienta. De asemenea, displayul lcd afiseaza informatiile cu referite la functiile utilizate pe timpul functionarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *