Banda de alergare electrica Sport Vision 1394cb

O banda de alergare electrica cu viteza reglabila si posibilitatea de a ajusta panta de alergare o face potrivita atat pentru femei cat si pentru barbati. Alte cateva aspecte de luat in seama atunci cand intentionam sa cumparam un astfel de accesoriu fitness sunt asigurate de : nivelul de zgomot redus in timpul functionarii si spatiul relativ redus ocupat in timpul depozitarii. Sport Vision 1394cb e o alegere buna daca dispui de un buget mediu si ai nevoie sa faci miscare in largul casei si sa nu depinzi de vremea de afara.

Motorul inclus reuseste sa ofere o viteza de deplasare in intervalul 1013 km/h, iar inclinarea se poate face manual pe parcursul celor doua trepte. Are incluse o multitudine de programe de lucru (36), iar unele dintre acestea pot fi definite si cu setarile noastre. Displayul LCd este unul usor de citit si ofera informatii despre puls, viteza deplasare ori calorii.

Banda-de-alergare-electrica-Sport-Vision-1394cb-300x300

Functia de siguranta este un alt aspect de care trebuie sa tinem cont. Sport Vision 1394cb are inclusa o cheie magnetica cu rolul de a opri motorul atunci cand cel care alearga se dezechilibreaza din greseala. Aparatul este pliabil pe cilindru, iar deplierea poate fi facuta si de persoanele fara prea mare forta pentru ca se face cu ajutorul sistemului hidraulic integrat. Rotile incluse ajuta si ele la
transportul intr-o diferita fata de cea in care ai facut miscare. O alternativa asemanatoare din punct de vedere al specificatiilor poate fi considerata si Sport Vision 1341CA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *