Banda de alergat electrica Techfit T2005

Techfit T2005 este o banda electrica de alergat ce iti poate face un program zinic de miscare sau efort sau te ajuta in continuarea exercitiilor atunci cand vremea de afara nu o permite. In componenta acesteia intra un motor puternic si silentios ce poate livra pentru banda o viteza de aproximativ 15 km pe ora. Sistemul de inclinarea este actionat tot prin intermediul unui motor si se poate regla manual sau automat pana la maxim 12%. LCD-ul pozitionat central iti ofera acces la informatii esentiale cum ar fi viteza, timpul de alergare, distanta, caloriile sau pulsul.
Banda de alergat Techfit T2005 poate sustine maxim 120 kg, are dimensiunile de 158x68x120 cm si o suprafata de alergare cu dimensiunile de 41 x 124 cm. Pentru a nu pierde timpul cu setarea privind viteza sau inclinarea benzii poti seta pana la 12 programe ce pot fi folosite simplu si usor la activitatiile viitoare.
Acest produs dedicat activitatiilor sportive nu are contraindicatii si poate fi utilizat pentru tonifierea organismului, pierdere in greutate sau pentru a face recuperare dupa un accident suferit. Este indicata mai ales persoanelor cu probleme articulare sau celor supraponderale. In unele cazuri este necesara consultarea unui medic specializat. Dupa folosire se poate plia si depozita intr-un loc special ocupand astfel spatiu redus datorita sistemului de pliere montant in acest scop. Daca preferatele tale sunt bicicletele pentru fitness si exercitii te invit sa citesti si articolul in care am scris despre bicicleta B400 Techfit.
Am atasaj in cele ce urmeaza video cu cateva sfaturi privind folosirea acestei benzi, iar pentru informatii complete poti da click pe “Detalii produs” si vei fi redirectionat catre pagina producatorului.

Banda-de-alergat-electrica-Techfit-T2005

Banda de alergat electrica Techfit T2005

lcd-banda-alergat-300x300

Imagine LCD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *