Banda de alergat electrica Energy Fit 2000

Energy Fit 2000 e o banda electrica ce iti poate asigura miscarea zilnica chiar si cand afara timpul nu este favorabil. Sunt o persoana care ar face miscare in fiecare zi, dar nu mereu am timp si buna dispozitie pentru a iesi afara. In acest caz, achizitia unui astfel de aparat pentru fitness se poate dovedi una inteligenta si prin prisma faptului ca la sfarsit de 2015 am gasit multe produse la reducere.

Designul exterior este unul destul de simplu, dar si modern. Are o greutate de 50 kg, dar dupa folosire se poate plia si ocupa mai putin spatiu. Va indemn sa o amplasati in coltul unei camere pentru a nu fi nevoit mereu sa o depozitati. Totusi, rotile de din dotare usureaza transportul atunci cand este efectuat de o singura persoana. Aparatul vine aproape instalat deja din cutie, singura operatiune ce trebuie facuta este strangerea unor suruburi cu o cheie speciala din pachet. Esti finisata pe culoarea neagra si se integreaza usor cam in orice camere. Energy Fit 2000 suporta pana la 100 kg si are dimensiunile in plan asamblat de 160*70*125 cm.

Banda-de-alergat-electrica-Energy-Fit-2000-300x300

Calculatorul intern este capabil sa ofere pana la 12 programe de alergare si are senzori ce afiseaza prin intermediul displayului LCD : pulsul, viteza deplasare, timp scurs si calorii. Motorul din dotare e unul destul de silentios si asta va afirm din comentariile citite pe situl producatorului. Pentru exercitii mai intense puteti inclina manual banda de alergare pe parcursul celor trei trepte, iar gradul de dificultate va creste simtitor. Vezi si Actuell T08E

Modelul de fata are incorporata si o functie de siguranta si blocheaza instant banda de alergare in cazul unei dezechilibrari – este vorba de o cheie legata de un cablu, iar in cazul in care va indepartati prea mult de panoul de comanda aceasta intrerupe circuitul de functionare al motorului. Nivelul de zgomot redus este asigurat de sistemul de amoritzare la alergare si  o puteti utiliza si pe timp de noapte fara ganduri ca puteti deranja vecinii. Eu va recomand acest aparat daca vreti sa aveti in casa un accesoriu la care puteti face miscare in fiecare zi indiferent de timpul de afara. Nu costa prea mult pentru ca are o reducere de 45% si vine cu garantie si transport gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *