Banda alergare Sport Vision 1341CA

Mereu m-am simtit mai greu dupa sarbatori si asta din cauza ca am exagerat prea mult cu unele preparate. Timpul de afara nu imi permite sa alerg sau sa fac unele activitati ce implica miscare, asa ca ma gandeam la o banda de alergare pentru uz casnic, aparat ce permite efectuarea exercitiilor in largul locuintei. Sport Vision 1341CA este raspunsul multor cerinte si reprezinta o banda electrica dotata cu un motor de 1,75 cp ce asigura o viteza de pana la 16 km pe ora. Multi se feresc de aceste aparate pentru ca ocupa spatiu si se pliaza foarte greu, dar acesta are dimensiunile de 159.3*74.1*125 cm in stare montata si dispune de un sistem pliabil actionat de un amortizor hidraulic.
Banda-alergare-Sport-Vision-1341CA-300x300

Computerul are presetate pana la 12 programe, dar le poti ajusta si singur in functie de buna dispozitie sau cat de multe calorii vrei sa pierzi. De asemenea, pentru un efort sporit poti ajusta inclinarea pana la o panta de 12 %. Diplayul LCD este unul destul de generos si reuseste sa afiseze pulsul, viteza deplasare, timpul scurs si distanta parcursa, precum si caloriile.

Banda-alergare-Sport-Vision-1341CA2-300x300

Sport Vision 1341CA are un design destul de modern si este bine imbinata la inchieturi. Are si cateva tehnologii cu rolul de protectie sau pentru un nivel de zgomot redus. Astfel, o poti folosi fara grija si pe timp de seara sau cand de intorci de la job. Cheia magnetica se leaga de utilizator, iar in cazul unei dezechilibrari aceasta va intrerupe automat functionarea motorului si duce la evitarea unor accidente. Dupa folosire o poti plia destul de usor datorita sistemului automatic si o poti transporta repede cu ajutorul rotilor de transport incluse. Asadar, fie ca esti barbat sau femeie iti recomand aceasta banda electrica de alergat ce vine la un pret destul de potrivit pentru functiile ce le ofera.

One thought on “Banda alergare Sport Vision 1341CA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *