Aspirator fara sac Philips PowerPro Activa FC9525/09

Modelul FC9525/09 de la Philips vine cu un design economic si cateva functii suplimentare pe care le voi dezvolta in cele ce urmeaza. Online ai mereu posiblitatea sa alegi un aspirator ieftin dupa preferintele si caracteristicile pe care le doresti. Fie ca iti doresti o aspirare uscata sau umeda, recipientul sa fie din hartie sau plastic sau doresti o selctie in functie de brand, online poti filtra simplu si usor aceste rezultate.

Tehnologia PowerCyclone 4 – este prezenta la aspiratorul nostru si este responsabila cu retinerea particulelor fine de praf si murdarie evacuand un aer curat si usor de respirat.

Telecomanda wireless – este amplasata pe maner si ajuta la pornirea/oprirea aparatului si reglarea puterii de aspiratie. Se alimenteaza cu baterii obisnuite si trimite comenzile catre receptor prin intermediul tehnologiei wireless. Este utila in cazul in care trebuie sa schimbi puterea in functie de suprafata pe care faci curatenie, dar si atunci cand esti departe de aspirator si este necesara oprirea lui urgenta.

Compartimentul pentru praf – este incapator si are o forma ergonomica ajutand la golirea lui fara a lasa urme de praf. Compozitia este colectata intr-un colt special construit de unde golirea in cosul de gunoi va deveni simpla si fara a lasa urme. Se spala cu apa rece si detergent, se lasa la uscat si se incorporeaza in lacasul special.

Manerul – are o dimensiune si greutate ideala si permite o raza mare de actiune in camera. Astfel ajungi simplu si usor in cele mai incaccesibile locuri.

Capul de aspirare 3-in-1 TriActive+ si filtrul Hepa – Dotari care sunt prezente si la aparatul nostru. Despre filtrul Hepa am mai vorbit si in alte articole, dar mai amintim ca este responsabil cu retinerea particulelor fine de praf din camera. Aerul rezultat este unul sanatos pentru tine si familia ta. Capul de aspirare este modern si conceput pentru a imbina toate posibilitatile de aspirare:

  • in timp ce glisati pentru curatarea covorului, placutele special construite vor resfira covorul si il vor curata in profunzime.
  • gaura centrala este folosita pentru captarea obiectelor medii si mari cum ar fi boabele de cafea sau alte obiecte de pe covor.
  • orifiiciile din lateral se ocupa cu colectarea resturilor din spatiile inguste sau de langa perete si nu mai este necesara o curatare suplimentara (de obicei, eu faceam acest lucru cu tubul telescopic din metal).

In timpul utilizarii nu veti fi deranjat tare de sunteul motorului pentru ca nivelul de zgomot se incadreaza in limita a 78 db. Pretul modelului Philips PowerPro Activa FC9525/09 il puteti afla dand clic pe poza de mai jos. Vezi si alte aspiratoare Philips.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *