Aspirator cu sac Daewoo RC-150R

Daewoo RC-150R e un aparat destul de compact si are in dotare recipient cu o capacitate buna pentru depozitarea prafului si o putere de 750 wati pentru motorul din dotare. Pretul este unul corect pentru aspiratorul de la acest brand si o buna dotare poate fi considerata si existenta filtrului HEPA 10, componenta ce are rolul de a mentine cat mai multe particule de praf.

Incadrarea in clasa de eficienta energetica A ii ofera un randament ridicat alaturi de un consum redus de energie electrica. Nivelul de zgomot emis in timpul functionarii atinge valoarea de 64 db, asadar un aparat de aspirat destul de bun la aceasta caracteristica.

Aspirator-cu-sac-Daewoo-RC-150R-300x300

Atunci cand alegem un aspirator ieftin de la Daewoo trebuie sa avem in vedere si accesoriile cu care vine coletul. Acestea ne ajuta la o curatenie completa chiar si in spatiile mai inguste. Modelul RC-150R vine echipat cu perie standard, perie suplimentara si pentru tapiserie si una de dimensiuni reduse utila la spatiile inguste sau zona de langa mobila.

Exteriorul ne prezinta un aparat finisat pe culoarea rosie cu dimensiunile de 480 x 235 x 300 cm si greutatea de 5 kg. E unul usor de transportat in timpul folosirii si asta datorita rotilor pentru transport incluse. Dupa utilizare il poti depozita destul de usor intr-un loc special amenajat sau pe hol daca nu te incomodeaza prea mult. Tubul din dotare e unul telescopic, adica ne permite sa il utilizam la lungimea de care avem nevoie in functie de necesitati. Asadar, daca cauti un aspirator destul de ieftin ce poate fi comandat de la emag iti recomand modelul de fata.

One thought on “Aspirator cu sac Daewoo RC-150R

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *