Aspirator cu sau fara sac Bosch BSG62185

Daca cauti un aspirator la un pret sub 500 lei poti arunca o privire asupra modelului nemtesc de la Bosch, si anume BSG62185. Fie ca il vei cumpara de la Emag sau de la Flanco, acest electrocasnic nu trebuie sa lipseasca din casa ta. Prefer sa il folosesc in locul solutiilor clasice de curatenie (matura si faras) pentru ca astfel se aspira cele mai mici particule de praf. Eu il folosesc constat, nu astept sa se faca foarte mizerie dupa care sa il pun in fucntiune. La interval de doua zile aspir pe viteza mica covoarele si podeaua. Astfel, nu vei consuma multa energie electrica pentru ca aparatul va functiona in regim minim. Folosirea regulata are si un avantaj de care eu profit: mizeria si praful se depune mai greu in partea superioara a camerei (pe mobila, frigider, etc) dar si sub canapea sau birou.

Aspiratorul are in dotare accesorii moderne care te vor ajuta sa castigi timp si va contribui la indepartarea particulelor de praf sau a bacteriilor. Sacul de aspirare vine cu o dimensiune si o rezistenta mult mare, de 4 litri, caracteristica care va contribui la frecventa de golire, reducand astfel si costurile legate de achizitia unuia nou.
Peria obisnuita este folosita pentru aspirarea suprafetelor intinse, gresie sau parchet, dar de fiecare data am intampinat probleme cand am incercat sa le folosesc in colturi, in jurul mobilei sau sub canapea. Modelul BSG62185 vine la pachet cu un accesoriu special pentru colturi, unul pentru spatiile inguste si o perie pentru tapiserie. Sistemul de filtrare Hepa este inclus in majoritatea aparatelor folosite la curatenie care se bazeaza pe aspirare. Dupa folosire va ramane un aer curat in incapere, fiind foarte util si pentru persoanele care au alergii.

Pretul de 449 lei mi se pare accesibil din punctul de vedere al dotarilor acestui aparat. Optional, produsul poate fi achizitionat si in rate (16 lei/luna). Verifica aici pretul actualizat, sunt posibile existenta unor oferte sau reduceri de sezon. Acest model il poti gasi si resigilat la pretul de 399 lei (ambalajul original este deschis si prezinta cateva semne de utilizare).
Greutatea de numai 4,7 kg il va face usor la manuiere, iar manerul telescopic il poti adapta dupa preferintele tale. Puterea de 2100 w se poate regla prin intermediul unui variator de putere, iar indicatorul pentru schimbarea filtrului te va avertiza din timp asupra acestui lucru. Cablul de aproximativ 7 m este mai mult decat necesar pentru orice camera, iar dispozitivul de retragere te va ajuta la derularea acestuia prin apasarea unui simplu buton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *