Arielli 32 DN6 – tv HD Ready la un pret avantajos

Arielli 32 DN6 este un televizor destul de bun daca nu vrei sa investesti prea mult intr-un aparat pentru vizionarea posturilor tv. Brandul este nou pe piata, dar designul aparatului este unul slim, diagonala este potrivita pentru un dormitor mediu, intr-un cuvant un dispozitiv modern cu dotari bune ce poate inlocui cu succes vechiul tv.

Aparatul dispune de un finisaj pe negru, are picioare de sustinere aproape de zona centrala si este compatibil Vesa in caz ca optati pentru montarea in cadrul unui perete.Fiind un aparat modern si consumul de energie electrica este unul redus  – consuma de la retea 28 w.

Telecomanda inclusa in pachet este una de dimensiuni optime din punct de vedere al manevrabilitatii. Butoanele sunt bine asezate si pare similara cu cele de la modelele scumpe Samsung.
LED-Arielli-32-DN6-300x300  Arielli 32 DN6 afiseaza imaginile in cadrul unui ecran TN cu diagonala de 81 cm si au rezolutia de 1366 x 768 pixeli, adica HD. pentru receptia posturilor tv avem integrat un tuner digital, iar redarea fisierelor de pe diverse aparate externe se poate face destul de usor cu ajutorul playerului multimedia.

Arielli 32 DN6 ofera o gama completa de conexiuni

Non-smartul ofera suport hdmi, posibilitate de a conecta prin usb diverse aparate pentru redarea fisierelor, slot pentru card PCMCIA, intrare pc si scart.  Partea audio ne ofera un semnal audio clar si cu o putere totala de 10 w. Este un sistem stereo, iar daca puterea debitata nemultumeste se poate monta in cadrul unui sistem audio cu putere mai mare de iesire. Avantajul montarii drept monitor in cadrul unui laptop sau pc ofera o experienta buna in cazul jocurilor interactive sau in cazul vizionarii filmelor hd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *