ARGO DRY 11 – dezumidificator de aer cu filtru de purificare lavabil

ARGO DRY 11 este un dezumidificator ce nu functioneaza pe pastile sau alte solutii ce pot duce la costuri mari de intretinere. Este cel mai simplu aparat de pe piata si functioneaza prin condensarea apei pe o suprafata rece. Nivelul umiditatii intr-o camera trebuie sa fie sub valoarea de 50%, iar depasirea acestui prag poate duce la aparitia bacteriilor, alergiilor sau insistenta unor mirosuri neplacute.

Aparatul este finisat complet pe alb si are dimensiuni de 496 x 353 x 225 mm. Rotile de transport integrate asigura o mutare usoara dintr-o camera in alta. Panoul de comanda este amplasat in partea superioara si de aici avem acces la principalele functii ale aparatului: buton pentru reglarea umiditatii, afisaj led pentru a avertiza umplerea rezervorului cu apa, led standby si led pentru functia dezgetare.

ARGO DRY 11 are o capacitate maxima de dezumidificare de 11 l/zi. Consuma de la retea circa 190 w si are un rezervor cu capacitatea de 3 litri. Nivelul de zgomot maxim atins are valoarea de 43 db, cu toate ca unii utilizatori il considera un dezumidificator nu prea silentios.

Dezumidificator-de-aer-ARGO-DRY-11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *