Arctic UAM5612DLT – aragaz alb cu aprindere electrica

Arctic UAM5612DLT este o solutie ieftina daca vrem sa inlocuim vechiul model cu un aparat de calitate si usor de folosit. Am sa incep cu exteriorul pentru ca aici beneficiaza de un design placut, finisaj pe alb si usa pentru cuptor transparenta. Dimensiunile sunt unele obisnuite in cazul acestor aparate de gatit si veti observa ca se incadreaza in spatiul vechiului aragaz: 85 x 50 x 60 cm.

Atat plita cat si cuptorul se alimenteaza pe gaz si dispun de aprindere electrica.Asta inseamna ca nu mai trebuie sa folosim clasicul chibrit sau bricheta pentru aprinderea ochiurilor. Aragazul se alimenteaza la reteaua electrica a locuintei si prin apasarea butonului caracteristic produce o scanteie ce aprinde ochiul pe care urmam sa gatim. Zona de gatire ofera patru arzatoare de puteri diferite pentru diferite necesitati.

Arctic-UAM5612DLT

Cuptorul poate gati preparate la grill, dispune de iluminare interioara, timer si siguranta ce opreste alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se opreste din diferite motive. Capacul superior este metalic si se curata destul de usor dupa folosire. Arctic UAM5612DLT are in pachet gratar pentru cuptor si o tava speciala pentru a gati diverse preparate. In partea inferioara gasim un sertar special in care se pot depozita cateva vase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *