Masina de spalat rufe Arctic EF6100A+

Daca inca esti fidel brandului Arctic te sfatuiesc sa alegi modelul EF6100A+ daca esti in cautarea unei masini de spalat rufe care sa nu coste prea mult. Cei de la firma romaneasca au cam lucrat pe toate planurile si acum vorbim de o clasa de eficienta energetica A+ si un nivel de zgomot la spalare de 60 db. Nivelul asta redus se datoreaza si designului s-shape pe care il puteti observa pe marginile aparatului.

Grila de programe ne ofera programe speciale pentru bumbac, lana, delicate, sintetice sau haine ce necesita o prespalare. important aici este si programul rapid pentru ca are o durata de 30 minute si e necesat atunci cand avem o cantitate mai mica de haine de spalat. Selectia programului se face in cel mai simplu mod si anume cu ajutorul unui buton rotativ. Acesta are pe fiecare gradatie numele programului si temperatura la care va incalzi apa. Mai departe putem alege viteza de centrifugare care poate ajunge pana la maxim 1000 rpm si putem porni spalarea celor 6 kg rufe uscate.

Aparatul este finisat pe culoarea alba si are dimensiunile de 84 x 60 x 41.5 cm. Hubloul se deschide larg pentru acces usor la interior cu ajutorul manerului usor iesit in relief. Arctic EF6100A+ e un model ce se foloseste usor datorita instructiunilor din zona consolei de selectie a programului. Are clasa energetica buna, capacitate buna de incarcare si vine la un pret bun. E o optiune buna daca vrei sa inlocuiesti vechiul model si nu vrei un model premium. Garantia oferite este una buna si aici vorbim de 36 luni. Se poate extinde optional dar nu cred ca este nevoie. Tot la comanda online beneficiem si de transport gratuit.

Masina-de-spalat-rufe-Arctic-EF6100A--300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *