Arctic EF5801A+ – masina de spalat rufe pentru utilizari ocazionale

Arctic EF5801A+  este o masina de spalat rufe cu incarcare ce se poate incarca cu pana la 5 kg rufe uscate. E un model usor de utilizat si puteti observa si din poza atasata ca are un panou de comanda cu putine butoane: consola de selectie a programului, buton pornire oprire si pentru reglarea temperaturii apei sau pentru viteza de stoarcere. Aceasta poate ajunge pana la maxim 800 rpm.

Programele incluse sunt 15 la numar si ofera suport pentru majoritatea tipurilor de tesaturi. Avem program rapid de spalare, pentru tesaturi din bumbac, haine mixte sau pentru lenjerii, etc. panoul de comanda contine mici instructiuni pentru a alege programul optim de spalare si butoane pas cu pas pentru a ajusta temperatura de lucru si viteza de stoarcere. E un model rezistent, usor de folosit si fara prea multe tehnologii integrate. Pretul este unul pe masura si recomandat pentru cei ce dispun de un buget mediu pentru achizitia unui astfel de electrocasnic.

Vezi pret redus cu 340 lei 

Pentru a instala masina de spalat rufe Arctic EF5801A+ aveti nevoie de un spatiu de minim 84 x 60 x 41.5 cm. E un model simplu la exterior si vine finisat pe culoarea alb. hubloul se deschide intr-un unghi de pana la 150 grade si permite un acces usor pentru incarcare sau descarcarea aparatului.

Arctic-EF5801A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *