Arctic DFSA60A+ – masina de spalat vase romaneasca cu 5 programe

Arctic DFSA60A+ este o masina de spalat vase romaneasca care arata destul de bine si are specificatii medii pe plan de curatare al articolelor de bucatarie. Aici e vorba de 12 seturi capacitate de incarcare, clasa eficienta energetica A+ si 5 programe incluse pentru a acoperi spalarea pentru o gama larga de vase si articole mai voluminoase.

Programele incluse se diferentiaza in principal prin temperatura de lucru si durata ciclului de spalare. Se pot spala atat articole delicate, o jumatate din capacitatea de incarcare, dar pot fi spalate si oale, tigai sau alte piese compatibile cu masina de spalat vase. Articolele de cateva zile sau care un un grad mare de murdarie sunt mult mai usor de curata acum comparativ cu spalarea clasica. Iti recomand sa alegi o masina de spalat vase ieftina de la Arctic pentru rezultate bune alaturi de un consum redus de resurse.

Masina-de-spalat-vase-Arctic-DFSA60A-300x300

Daca este sa vorbim de siguranta,  Arctic DFSA60A+ vine echipata cu sistem de protectie la inundatii si cu unul pentru dedurizare apei. In acest fel ne asiguram ca nu vor exista scurgeri care sa inunde casa si ca sistemele interioare vor avea o rezistenta indelungata. Vezi si Whirlpool ADG 8798 FD.

Aparatul se remarca prin dimensiunile de 85 x 59.8 x 60 cm , nivel de zgomot la functionare de 54 db si un finisaj clasic pe alb. Panoul de comanda are o pozitie frontala si este compus din consola pentru selctia programului si butoane pentru pornire/oprire si pornire intarziata. Confirmarea selectiei se face prin intermediul ledurilor de culoare verde. Pentru o alegere rapida a programului de spalare avem afisate cateva instructiuni in zona menerului pentru deschidere.

Arctic DFSA60A+ este indicata chiar si pentru familiile mai numeroase si ne scoate din incurcatura mai ales atunci cand primim vizita unor prieteni. E un aparat care arata destul de bine si recomandata pentru un buget mediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *