Arctic CB5200A++ – masina de spalat rufe romaneasca

Arctic CB5200A++ are o capacitate de incarcare de 5 kg si se recomanda pentru familiile care nu au de spalat cantitati mari de rufe. Mi s-a intamplat si mie de multe ori sa nu am 7 sau 8 kg de rufe uscate, adica cat are actuala masina de spalat. Atunci cand o incarcam mai putin decat trebuie se consuma energie electrica si detergent inutil. Clasa de eficienta energetica se regaseste in titlul (A++) si este una buna pentru acest model.

Arctic-CB5200A--300x300

Cele 15 programe disponibile sunt usor de selectat datorita consolei amplasata central. In continuare avem butoane pentru selectia pas cu pas a temperaturii sau pentru viteza de centrifugare. Pe partea functiilor speciale Arctic CB5200A++ dispune de : sistem pentru controlul balansului, protectie impotriva copiilor, programare intarziata pana la 9 ore si design S-shape pentru un nivel de zgomot redus.
Masina de spalat rufe romaneasca vine la un pret bun si e o alegere buna daca ai un buget mediu si nu ai prea multe haine de spalat. E una buna de amplsat si intr-o casa de vacanta sau intr-o minipensiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *