Combina frigorifica Arctic ANK366BS+, 334 l, Clasa A+

Arctic ANK366BS+ face parte din categoria combinelor frigorifice economice si are un volum total de 334 litri. Aceasta valoare este impartita in 90 de litri pentru congelator si aproximativ 244 litri pentru zona de racire situata in partea superioara. Consumul de aproximativ 281 kwh/an incadreaza acest frigider ieftin in clasa de eficienta energetica A+.
Zona de racire este impartita inteligent cu ajutorul celor patru rafturi alcatuite din sticla rezistenta. Pe usa mai intalnim inca cinci suporturi necesare racirii bauturilor. In partea inferioara gasim compartimentul special pentru fructe si legume care este impartit si el in doua zone, fiecare avand cate un sertat separat. Atat garnitura de la usa frigiderului cat si cea de la congelator a fost tratata cu o substanta speciala ce are rolul de a nu permite bacteriilor sa se dezvolte in zona de racire.
Congelatorul are o capacitate de congelare de 5kg/24 ore si este impartit in trei sertare fiecare avand circa 30 litri.

Combina-frigorifica-Arctic-ANK366BS-

Combina frigorifica Arctic ANK366BS+

Combina frigorifica Arctic are usi reversibile, asa ca poti adapta deschiderea usii in functie de preferinte sau necesitati. Dimensiunile de 201 x 59.5 x 60 cm o face usor de montat in orice bucatarie, dar cam greu de incorporat datorita existentei manerului exterior.
Toata activitatea de racire este sustinuta cu succes de puterea unui compresor modern si fara existenta energiei electrice are o autonomie de 18 ore. Motorul are un zgomot in timpul functionarii de circa 42 db.

2 comments on “Combina frigorifica Arctic ANK366BS+, 334 l, Clasa A+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *