Arctic ANK3562-4+ – combina frigorifica cu doua compresoare

Combina frigorifica Arctic ANK3562-4+ e un produs romanesc si reuseste sa se incadreze in cerintele multor utilizatori atat din punctul de vedere al pretului cat si din punctul de vedere al dotarilor. Spun asta pentru ca este o combina frigorifica chiar ieftina ce poate fi recomandata pentru o familie medie. Volumul total ajunge undeva pe la 331 litri si din aceasta valoare 205 litri merg catre frigider. Avem asadar un spatiu incapator, 4 suporturi pe usa, compartiment special pentru fructe si legume si 3 rafturi din sticla.

Sistemul de avertizare pentru usa deschisa e o dotare buna si ne poate aminti faptul ca am lasat usa intre-deschisa mai mult de cateva zeci de secunde.

Sistemul antibacterian este prezent mai la toate modelele brandului romanesc si are ca scop oprirea dezvoltarii bacteriilor si micorbilor. Capacitatea congelatorului a fost impartita in 4 compartimente si poate congela pana la 14 kg in decurs de 24 ore.

Aparatul se afla la oferta in aceste zile. Vezi reducerea de pret.

Arctic ANK3562-4+ are dimensiunile de 201 x 59.5 x 60 cm si este un aparat normal, finisat pe culoarea alba. Nu are dozator de apa sau display cu touch si asta nu trebuie considerat un minus. Usile se deschid pe partea dreapta, sunt si reversibile si au incorporat un maner vertical elegant. Consumul redus este scos in evidenta de existenta clasei climatice A+ si asta e un lucru bun pentru ca nu incarca prea mult factura de energie electrica. Per total achizitia se merita daca nu vrei sa cheltui prea mult pe un aparat de racit. E de la un brand romanesc cu experienta in domeniu si vine cu garantie si o reducere de pret.

Combina-frigorifica-Arctic-ANK3562-4--300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *