Arctic ANK326BS+ model economic cu usi reversibile

Arctic ANK326BS+ este un model cu usi reversibile, adica le poti schimba pozitia de deschidere a usilor in functie de necesitatile din bucatarie. Chestia asta se realizeaza cu ajutorul unui sistem integrat, tu doar schimband balamaua de pe o parte pe alta. Manerele verticale se schimba si ele usor si nu iti trebuie multe scule sau cine stie ce cunostinte. Ca si functii ce sunt disponibile la acest model amintim: Fast Freeze XL Zone, sistem antibacterian pentru garniturile usilor si sistem ce emite un sunet atunci cand uitam usa deschisa. Sunt dotari bune de luat in seama atunci cand cautam un frigider bun.

Volumul total pentru depozitare este unul bun, de 300 litri. Am observat ca majoritatea combinelor frigorifice au volume ca variaza in jurul acestei valori. Din aceasta valoare 90 litri sunt ocupati de congelatorul amplasat in partea de jos, compartiment impartit in trei parti cu ajutorul unor rafturi ce le poti trage usor pentru a avea acces in interior. Are o capacitate de congelare buna, 5 kg/24 ore. Frigiderul ocupa restul spatiului, aproximativ 210 litri, are trei rafturi alcatuite din plastic rezistent, compartiment special pentru fructe si legume Fast Freeze XL Zone si patru suporturi pe usa.

La exterior vorbim de un aparat ce arata bine, are un design simplu si modern. Cam patratos dupa parerea mea, dar arata bine. Nu are display LCD exterior pentru setarea temperaturi, aceasta optiune re poate regla din interior prin intermediul unui termostat. Ca si dimensiuni, combina frigorifica cu usi reversibile Arctic are o inaltime de 185 cm, latime de 59 cm si o adancime de 60 cm. Dimensiuni standard pentru aceste aparate si asta ne ajuta la integrarea usoara in mobila de bucatarie sau in locul frigiderului vechi.

Activitatea de racire este sustinuta cu succes de un compresor modern ce lucreaza in clasa climatica SN-ST. Acesta ofera o racire buna in cele doua compartimente cu un consum redus de energie (este incadrat in clasa de eficienta energetica A+). Are o autonomie fara curent de 18 ore si un nivel de zgomot de 42 dB. Arctic ANK326BS+ are un pret bun si dotari de top, asadar poate fi o varianta buna pentru inlocuirea aparatului vechi. Ca si alernativa va recomand Arctic AKM346NFS+, model ce are cam aceleasi caracteristici cu modelul de fata.

Arctic-ANK326BS-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *