Combina frigorifica Arctic ANK326B+

Combina frigorifica Arctic ANK326B+ este una compacta ce o recomand celor ce sunt in cautarea unui electrocasnic de bucatarie cu pretul sub 1500 lei, dar si celor ce pun accent pe mentinerea prospetimii produselor sau pe igiena optima pentru pastrarea lor. Pentru racirea alimentelor din partea superioara s-a asigurat un volum al frigiderului de 205 litri, iar pentru congelator volumul de 90 litri este compartimentat in trei rafturi pentru a congela tot ce ai nevoie. Asadar vorbim de un volum bun pentru o familie medie, o clasa de eficienta energetica A+ si un design frumos al aparatului.

Pretul este unul bun pentru un aparat din clasa A+ si nu va parea mare pentru cei ce cauta un aparat simplu, incapator si cu compartimente speciale pentru pastrarea legumelor.(vezi aici cel mai bun pret)

De multe ori poate ca ai intampinat probleme in plasarea sticlelor mai inalte pe rafturile de pe usa frigiderului si ai fost incomadat de cele de sus sau chiar si jos nu era spatiu suficient. XXL Bottle este special construit pentru a depozita sticlele de mari dimensiuni si asigura o pozitionare inteligenta. Mai mult, toate rafturile de pe usa sunt ajustabile pentru a-ti oferi acces liber la pozitionarea acestora in functie de sticlele si borcanele ce doresti sa le racesti.

Arctic-ANK326B--300x300
La exterior aparatul arata bine, are dimensiunile de 185.3 x 59.5 x 60 cm (IxLxA), are un maner vertical si usi reversibile ce le poti adapta in functie de necesitati si preferinte. Sistemul antibacterian si cel de avertizare pentru usa deschisa completeaza functiile prezente la acest model nou de la Arctic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *