Arctic AND266+ – frigider cu inaltimea de 151 cm foarte economic

Arctic AND266+ este un frigider cu doua usi ieftin si care nu prea exceleaza la capitolul volum, dar se prezinta ca un electrocasnic bun, incadrat intr-o clasa energetica economica si cu o inaltime putin mai mica fata de modelele standard (are 1,5 m inaltime).

Congelatorul are un volum de 69 litri si este amplasat in partea superioara. Reuseste sa congeleze 4 kg timp de 24 ore si ofera spatiu suficient cam pentru tot ce avem nevoie.

Frigiderul este amplasat in continuarea congelatorului si principalul avantaj aici este dat de posibilitatea de a regla rafturile in functie de recipientele folosite pentru racire.Aici intalnim trei rafturi din sarma, trei suporturi pe usa, suport pentru oua si compartiment special pentru fructe si legume.

Arctic AND266+ pare o alegere buna daca esti in cautarea unui aparat de racire ieftin si care sa arate bine. Are un pret corect comparativ cu ceea ce ofera si se incadreaza perfect chiar si pentru familiile mai numeroase. Un frigider cu pretul sub 900 lei mi se pare o alegere buna pentru bucatarie, iar posibilitatea de achizitie in rate (30 lei pe luna) ajuta in unele cazuri. Eu am gasit acest aparat in oferta celor de la Emag si beneficiaza de transport gratuit, ridicarea produsului vechi si perioada de garantie de 36 luni cu posibilitate de extindere. Pretul actualizat si eventualele reduceri pot fi verificate aici.

Exteriorul ne rezerva un aparat de dimensiuni mici, de culoarea alba si cu usi reversibile. Chestia asta e buna cand dorim deschiderea usilor pe alta parte, in functie de spatiul ce il avem disponibil in bucatarie. Alte dotari pentru modelul de fata: iluminare interioara, termostat reglabil, tava pentru gheata, garnitura antibacteriana.

Frigider-Arctic-AND266--300x300

One thought on “Arctic AND266+ – frigider cu inaltimea de 151 cm foarte economic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *