Arctic ANC135+ – congelator cu inaltimea de 107 cm la un pret bun

Arctic ANC135+ ofera doar functia de congelare si cred ca v-ati dat seama de aceasta caracteristica din titlul. Are inaltimea de 107 cm, asa ca e un aparat usor de amplasat pe hol sau camerele mai putin spatioase. Isi gaseste utilitate mai ales pe timp de iarna pentru a congela diferite alimente sau o cantitate mai mare de carne. Poate sustine si tinerea la congelat a legumelor sau fructelor ce pot fi consumate mai tarziu.

Volumul de care dispune are valoarea de 117 litri si observati si din poza atasata ca este impartit cu ajutorul celor trei compartimente transparente ce ofera o buna vizibilitate la interior. Capacitatea de congelare de aici ajunge la 3 kg/24 ore. Arctic ANC135+ are posibilitatea de a activa functia de congelare rapida, dar si Fast Freeze XL Zone – scoaterea celor patru rafturi si congelarea in bune conditii a alimentelor de mari dimensiuni (torturi, pasari mai voluminoase). Garnitura usii este tratata din punct de vedere antibacterian si duce la eliminarea aparitiilor situatiilor neplacute.

Congelator-Arctic-ANC135-300x300

Arctic ANC135+ – aparat de mici dimensiuni cu un design placut

101.7 x 54 x 60 cm sunt dimensiunile ce caracterizeaza acest congelator incapator. Are un design pe culoarea alb si usi reversibile pentru a se incadra multor cerinte. Chiar daca are in dotare un singur compresor reuseste sa ofere o autonomie fara energie electrica de pana la 18 ore. Greutatea e una redusa – 36 kg – asa ca poate fi mutat cu usurinta de doua persoane. Nivelul de zgomot in timpul functionarii ajunge pana la 42 db, asa ca nu se va face prea tare auzit. Va recomand ANC135+ daca sunteti in cautarea unui congelator Arctic cu patru sertare. Eu am gasit produsul cu o reducere de pret in oferta celor de la Emag.

Congelator-2Arctic-ANC135-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *