Arctic AM6612DLT – aragaz la reducere cu aprindere electrica

Arctic AM6612DLT  e un aragaz ieftin ce poate asigura necesarul de gatire in orice locuinta. Este un aparat recomandat pentru cei ce dispun de un buget mediu pentru o astfel de achizitie. Plita ofera patru ochiuri de gatire de diferite dimensiuni, cuptorul este destul de incapator si spatiul inferior ofera depozitare pentru diverse tigai sau tavi.

Poate fi cumparat in aceasta perioada la reducere alaturi de transport gratuit si perioada de garantie de 24 luni. Vezi pret special aici.

update: puteti folosi si voucher-ul urmator pentru o reducere de 10%: 6924-4549-4041-0029

Aragaz-Arctic-AM6612DLT-4-Arzatoare-300x300

Plita de gatit dispune de doua arzatoare normale, unul mic si unul mare si ofera multiple posibilitati de gatire indiferent de marimea vaselor in care preparam felurile de mancare. Aprinderea se realizeaza in mod electric, asa ca e necesar alimentarea aragazului la reteaua de curent electric. Siguranta ofera intreruperea automata a alimentarii cu gaz in cazul in care flacara se stinge in mod accidental. Gratul este alactuit din metal si se detaseaza usor pentru a curata zona de gatit. Capacul este finisat in culoarea aragazului si este si el alcatuit din metal.

Cuptorul poate sustine gatirea simultana pentru mai multe preparate pentru ca are un volum considerabil. Si aici gasim aprinderea electrica, iar ca functii de gatire urmatoarele: grill, gatire cu timer, incalzire inferioara si superioara.

Arctic AM6612DLT dispune de un finisaj pe alb si se poate amplasa intr-un spatiu de minim 85 x 60 x 60 cm. Usa este transparent, iar pentru o buna vizibilitate la interior gasim un sistem de iluminare eficient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *