Arctic ALD5000A++ – masina de spalat rufe romaneasca cu incarcare 5 kg

Modelul ALD5000A++ vine de la un brand romanesc si am observat ca astfel de aparate sunt tot mai cautate. Cei de la Arctic au echipat-o cu tehnologii destul de moderne printre care: sistem pentru reglarea automata a consumului de apa, controlul electronic al balansului, utilizarea totala a detergentului lichid si splare cu apa rece.

Capacitatea de incarcare de 5 kg o face potrivita pentru familiile nu prea numeroase sau pentru cele ce nu spala destul de des. Viteza de centrifugare poate fi setata pana la maxim 1000 rpm, clasa de eficienta energetica fiind A++. Sper ca v-ati dat seama de aceste specificatii si din denumirea titlului.

Masina-de-spalat-rufe-Arctic-ALD5000A-300x300

Arctic ALD5000A++ are in dotare 11 programe ce pot fi selectate destul de usor prin intermediul consolei centrale. Aici gasim cateva instructiuni pentru a alege ciclul de spalare potrivit. In continuare putem ajusta viteza de centrifugare si temperatura de lucru precum si alte setari secundare cum ar fi: clatire intensiva, inmuiere, temporizare pornire. Programele de spalare sunt diferentiate in functie de tesaturi si anume: bumbac, lana, camasi, sintetice, haine sport.

Citeste si despre Arctic AED5040A++ – model slim destul de bun la pret.

Aparatul are dimensiunile de 84 x 60 x 47 cm, adica este un model normal, nu slim. Are un finisaj pe alb si cred ca se va integra destul de usor in orice baie. Hubloul are o deschidere de pana la 155 grade, asa ca o poti incarca si descarca destul de usor.

Pretul este unul corect pentru acest produs pentru ca este unul economic si cu o capacitate de incarcare bunicica. Vi-l recomand daca vreti ceva modern de la o firma romaneasca si care sa nu faca prea mult zgomot la functionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *