Combina frigorifica Arctic AKM346NFS+ cu sistem antibacterian

Arctic AKM346NFS+ ofera cam tot ce e nevoie pentru o combina frigorifica performanta. Are sistem de racire economic de tip No-Frost, spatiu suficient atat pentru frigider cat si pentru congelator, compartiment special pentru fructe si legume ce are temperatura de 0 grade si sistem antibacterian pentru garnitura de pe usi. Pretul de 1500 lei este unul bun si pot spune ca achizitia merita. Asta daca nu doresti un frigider cu doua usi sau altele cu functii mai multe sau capacitate mai mare. Ca si alternative va recomand Arctic ANK305NFS+ sau Arctic ANK366BS+.

Frigiderul este pozitionat in partea superioara, are un volum de 197 litri si este compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla rezistenta. In partea de jos intalnim compartimentul special pentru fructe si legume. Usa ofera si ea multime posibilitati de racire pentru sticle, pentru ca le poti aseza in cadrul celor trei rafturi. Congelatorul are si el tot 3 compartimente, dar de aici lipseste sticla. Are un volum de 90 litri si este mai mult decat necesar pentru ca poti congela foarte multe produse.

La exterior avem un aparat frumos, de culoare gri, cu deschiderea usilor pe partea dreapta. Datorita sistemului de usi reversibile poti muta aceasta deschidere pe partea cealalta daca spatiul nu iti permite acces suficient. Manerele generoase sunt pozitionate vertical si asigura o deschidere usoara. Dimensiunile de 185.3 x 59.5 x 60 cm te vor ajuta in cadrul in care doresti incorporarea aparatului.

res_b3cb7cf9e2dcd5e091cdb25bc558f583_150x150_ngkv

One thought on “Combina frigorifica Arctic AKM346NFS+ cu sistem antibacterian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *