Combina frigorifica Arctic AK54305S+

ARCTIC AK54305S+ este o combina frigorifica de la cunoscutul producator romanesc care se remarca prin consumul redus de energie electrica si spatiul relativ mare disponibil la interior fie ca e vorba de pastrarea la rece sau la congelat a alimentelor.

ArctivAK54305S+ – Pret si specificatii complete 

Frigiderul dispune de 204 litri, spatiul interior fiind inteligent compartimentat cu ajutorul celor 4 rafturi din sticla securizata. Acestea se detaseaza destul de usor pentru a face loc alimentelor ceva mai voluminoase. Pe usa mai gasim 4 rafturi, iar in zona inferioara compartiment special pentru fructe si legume.ARCTIC-AK54305S-300x300  Congelatorul dispune de 87 litri spatiu la interior si beneficiaza de garnituri tratate impotriva aparitiei bacteriilor. Cele trei compartimente sunt transparente si se deschid complet pentru acces usor la interior.

Arctic AK54305S+ e un aparat potrivit pentru cei ce dispun de un buget mediu si sunt in cautarea unui aparat modern si economic. Este finisat pe argintiu, dispune de sistem de circulare a aerului si termostat reglabil. De asemenea, sistemul de racire de tip No Frost nu formeaza gheata in timpul functionarii si asigura o curatare si o dezghetare usoara.

Vezi detalii complete 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *