Arctic AK54240+ – combina frigorifica la 1200 lei

Arctic AK54240+ este una dintre cele mai ieftine combine frigorifice de la cunoscutul producator romanesc. Are un design care nu prea iese in evidenta, dar unul bine pus la punct fara display sau panou de control pe usa exterioara. Manerele sunt destul de generoase si amplasate in plan vertical. Ar mai fi de amintit si modelul AK54240S+ daca doriti ceva mai mult spatiu la interior.

Arctic AK54240+ are un volum total de 229 litri (87l – congelator si 142 l – frigider). Nu este nici prea mult nici prea putin, dar consider ca este destul pentru o familie formata din 3-4 membri. Incadrarea in clasa energetica A+ ii asigura un consum redus de energie eletrica, asa ca nu mai trebuie sa avem grija facturilor ce vor urma.

La interior gasim rafturi din sticla securizata ajustabile in functie de nevoi, compartiment special pentru fructe si legume, rafturi ajustabile si pe usa, garnitura antibacteriana. Iluminarea interioara si termostatul reglabil sunt alte dotari ce completeaza specificatiile pentru Arctic AK54240+. Per total pare o achizitie buna pentru un buget mediu. Este un aparat silentios, economic, cu volum mare pentru depozitare si cu o autonomie de circa 20 ore in lipsa curentului electric.Arctic-AK54240

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *