Combina frigorifica Arctic AK1M406NF+

Arctic AK1M406NF+ este o combina frigorifica ce poate fi cumparata online de la magazinul Emag. Are un pret bun, perioada de garantie de 36 luni si transport gratuit. Volumul total este de 356 litri si puteti observa si din poza atasata ca are un frigider incapator in care putem depozita multe alimente  pentru a fi racite cu ajutorul tehnologiei fara gheata No FROST.
Combina-frigorifica-Arctic-AK1M406NF--300x300  In partea superioara avem compartimentul special pentru fructe si legume si pana la 5 compartimente obtinute cu rafturi din sticla rezistenta. Pe usa gasim suportul special pentru oua si 4 suporturi reglabile pentru sticle ce pot fi montate in functie de necesitatile de racire. Tehnologia moderna Air Flow Dual Tech ne asigura de buna circulare a curentilor de aer si de pastrarea in bune conditii a alimentelor pentru o perioada mai indelungata. La frigider nu prea e nimic de obiectat pentru ca avem un volum de 257 litri, iluminare interioara si racire fara gheata.

Congelatorul este amplasat in partea de jos, are un volum de 99 litri si o capacitate de congelare de 5kg/24 ore. Cele trei compartimente sunt incapatoare si se deschid aproape total pentru a avea un acces usor la asezarea sau ridicarea alimentelor. La exterior avem un aparat cam inalt. Are dimensiunile de 201 x 59.5 x 60 cm si este finisat pe culoarea alba. Usile se dechid pe partea dreapta, dar sunt si reversibile. Manerele nu sunt asa generoase si pot asigura o deschidere un pic cam greoaie a usilor cel putin pana ne obisnuim cu dimensiunile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *