Masina de spalat rufe Arctic AED8000A+++

Arctic AED8000A+++ e un produs romanesc care arata destul de bine si se remarca prin capacitatea buna de incarcare si functii speciale cum ar fi controlul electronic al balansului, siguranta impotriva copiilor, programare intarziata, spalare cu apa rece si design specific pentru un nivel de zgomot redus.

Masina de spalat se incarca frontal cu pana la 8 kg rufe uscate. Aceasta valoare este specificata si in titlul electrocasnicului alaturi de clasa de eficienta energetica, adica A+++. Daca ar mai fi fost ceva de adaugat aici as fi inclinat catre viteza de centrifugare: poate fi setata pana la maxim 1000 rpm, desi la o asa valoare de incarcare trebuia ceva mai mult si pe plan de stoarcere. Lucrul asta nu ar trebui sa deranjeze pe timp de vara.

Spalatul cu Arctic AED8000A+++ devine o placere datorita numarului mare de programe

In ziua de azi exista foarte multe tipuri de tesaturi in hainele din garderoba noastra si acestea trebuie spalate la anumite temperaturi si stoarse in mod mai delicat sau nu. Consola pentru selectia programelor contine instructiuni simple pentru a alege cel mai potrivit ciclu pentru tesaturi din bumbac, lana, sintetice, haine delicate sau mixte.

 

Masina-de-spalat-rufe-Arctic-AED5040A-1-300x300

Designul exterior e unul destul de simplu si l-am mai intalnit la cateva modele asemanatoare. Are un display LCD pentru a afisa programul curent, timpul ramas si temperatura de lucru. Hubloul permite o deschidere destul de larga pentru a introduce sau scoate rufele cu usurinta. pentru incorporare trebuie sa aveti in vedere dimensiunile de 84 x 60 x 55 cm. Arctic AED8000A+++ e o alternativa buna daca esti in cautarea unei masini de spalat rufe ce are pretul de aproximativ 1000 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *