Masina de spalat rufe Arctic AED7200A++, model nou aparut cu pret accesibil

Chiar daca este un model ce a aparut in anul 2015, Arctic AED7200A++ nu are un pret asa ridicat si asta este partea buna pentru ca are unele dotari suplimentare, clasa energetica A++ si capacitate de incarcare de 7 kg. Pare o achizitie buna chiar si pentru familiile mici pentru ca are unele programe pentru a spala o cantitate mai redusa de haine. Pentru aproximativ 1200 lei primim un aparat ce vine de la un brand bun.

Ca si numar de programe vorbim de 15 setari prestabilite pentru spalarea hainelor si aici este inclus si programul rapid de 14 minute. Avem cam tot ce avem nevoie aici pentru nevoile ficaruia dintre noi: spalare manuala la 20 grade, spalare economica cu apa rece, program pentru bumbac, sintetice, lana, delicate sau haine sport. la acest capitol nu prea este nimic de comentat si faptul ca exista aceste programe economice sau rapide se va reflecta in consumul de apa si energie electrica. Nu trebuie sa consumam resurse pentru o cantitate redusa de haine si dispozitivele interne stiu sa calculeze greutatea de spalat si sa adapteze detergentul si apa.

Masina-de-spalat-rufe-Arctic-AED7200A--300x300

La exterior se remarca panoul de control amplasat pe fondul culorii gri. Are o consola centrala de selectie a programului si alte butoane pentru temperatura si selectarea centrifugarii. Se remarca si designul special aplicat in cadrul peretilor laterali cu rol in reducerea vibratiilor din timpul finctionarii. Alte functii speciale ce le vom intalni la Arctic AED7200A++ : sistem pentru controlul balansului, afisare timp ramas si pornire intarziata, sistem siguranta impotriva copiilor si protectie la inundatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *