Arctic AED7001A++ – masina spalat rufe cu 15 programe

Masinile de spalat rufe sunt electrocasnice tot mai populare in cadrul locuintelor, iar unele modele au preturi nu prea ridicate. In aceasta categorie se afla si Arctic AED7001A++ , model cu capacitate de incarcare de 7 kg incadrat in clasa A++ de eficienta energetica.

Aspectul exterior este unul placut, iar designul se remarca prin linii bine construite, finisaj pe alb si dimensiuni de 84 x 60 x 51 cm. Consola pentru selectia programelor este amplasata central si are mici instructiuni pentru a alege un program in functie de necesitatile de spalare. In partea dreapta gasim displayul lcd alaturi de butoane pentru ce ajuta la configurarea temperaturii de lucru sau pentru viteza de stoarcere.

Masina-de-spalat-frontala-ARCTIC-AED7001A-300x300

Arctic AED7001A++ are in grila de spalare 15 programe ce acopera majoritatea nevoilor de spalare in functie de natura tesaturilor: bumbac, haine mixte, delicate, spalare rapida, manuala sau pentru articole sportive. Daca e sa vorbim de tehnologii moderne, putem afirma ca modelul de fata se remarca prin existenta sistemului automat pentru controlul balansului. DE asemenea, la functionare se observa un nivel scazut de zgomot datorita izolarii bune la interior si designul peretilor cu rol de a atenua vibratiile.

Arctic AED7001A++ e o masina de spalat rufe potrivita pentru un buget mic spre mediu si care se remarca printr-o rezistenta mare in timp. Este incadrat intr-o clasa economica si are 1000 rpm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *