Star-Light FCF60GRTS – aragaz modern cu 4 arzatoare

Star-Light FCF60GRTS este un aragaz romanesc ce dispune de patru arzatoare si aprindere electrica. Asta inseamna ca trebuie sa avem in zona o priza pentru a le putea aprinde. Se poate si fara, cu ajutorul aprinderii clasice, dar daca tot avem aceasta functie trebuie sa profitam la maxim de ea. Se alimenteaza pe gaz, are siguranta ce opreste automat combustibilul la stingerea accidentala a flacarii si dispune de un design elegant.

Exteriorul ne prezinta un aparat de culoare alba ce are geamul cuptorului negru. Aceasta culoare se intalneste si in cazul capacului din sticla. Arzatoarele sunt de diferite dimensiuni si ne ofera posibilitatea sa il folosim pe cel potrivit in functie de suprafata vasului de gatit. Picioarele de rglaj ne ajuta la punerea in plan perfect pentru acest aparat si pentru a avea rezultate bune la gatire.

Aragaz-Star-Light-FCF60GRTS-300x300

Cuptorul dispune de grill, rotisor, aprindere electrica si siguranta. Putem gati multe feluri de mancare si putem experimtenta unele ce nu le-am putut incerca pana acum. Timerul ne ajuta la o evidenta buna a timpului de gatire, iar iluminarea interioara ofera vizibilitate buna pentru rezultate optime.

Star-Light FCF60GRTS are dimensiunile de 89 x 60 x 60 cm, adica asemanatoare cu majoritatea modelelor. Asta este un lucru bun pentru ca nu mai trebuie sa modificam proiectul mobilei de bucatarie. Pretul este bun pentru acest produs pentru ca ofera o gatire cu rezultate bune, uniforma si cu un consum redus de gaz. Se remarca si existenta termometrului amplasat pe geamul exterioral cuptorului.

One thought on “Star-Light FCF60GRTS – aragaz modern cu 4 arzatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *