Aragaz electric Hansa FCCW59209 cu 4 zone de gatit

Daca spatiul din bucatarie nu iti permite amplasarea unuei plite trebuie sa stii ca solutiile moderne de gatit au evoluat si in cazul aragazelor electrice. Vom vorbi astazi despre un aragaz electric dotat cu 4 zone de gatit, suprafata ce se gaseste in cazul oricarei plite electrice.

Cu Hansa FCCW59209 nu trebuie sa mai aveti grija facturilor mari aparute la consumul de gaze naturale. Fiind alimentat pe energie electrica veti observa o importanta economie la sfarsit de an pentru ca se stie ca acest mod de alimentare este mult mai economic decat clasicele aragaze alimentate cu gaz natural. Asa cum am mai amintit, plita este construita pe o suprafata din sticla, dispune de 2 arzatoare mici, unul mare si unul normal cu puterile debitate diferite.

Oferta de pret aici pentru  Hansa FCCW59209

Cuptorul dispune de un gril, accesoriu perfect daca veti dori sa pregatiti un pui pe sticla sau o delicioasa friptura de cartofi asezonata cu cateva feliute de bacon. Are o capacitate de 65 litri si dispune de sursa de iluminare pentru a avea o buna imagine a mancarii ce urmeaza a se pregati. Nu vei mai fi nevoit sa intorci friptura sau puiul de pe o parte pe cealalta, pentru ca datorita noului sistem de convectie cu aer fierbinte, se pastreaza o temperatura constanta atat in partea superioara cat si in cea inferioara.

 

Pachetul cu aragaz electric de la Hansa contine ca si accesorii o tava plata si una adanca si un gratar pentru cuptor. Plita din sticla vitrocermaica superioara pentru gatit nu este dotata cu capac. Inainte de cumparare, trebuie sa stii ca acest electrocasnic indispensabil din orice bucatarie are dimensiunile ce se incadreaza in limitele 85 x 50 x 60 (IxLxA cm), dimensiuni standard pentru aproape orice aragaz electric din aceasta gama. Asa cum puteti observa si din poze atasata, culoare produsului este alba si dispune de un display central unde sunt afisate informatii privind procesul de gatire. Produsul il poti achizitiona si in rate, singur sau alaturi de alte produse, iar un avantaj important il reprezinta optiunea de ridicare a produsului vechi atunci cand curierul iti va livra gratuit noul tau aragaz electric pentru bucatarie. Garantia acordata este de 1 an cu posibilitate de extindere.

 

Cam acestea au fost recomandarile mele cu privire la acest model ieftin de aragaz electric, o solutie moderna si economica de gatit pentru bucataria ta. Eu am cumparat plita electrica de gatit odata cu chiuveta din granit pentru a le amplasa corect pe blatul de bucatarie livrat la comanda. Tu ce aragaz de gatit folosesti si cum ti se pare ?

Aragaz-electric-Hansa-FCCW59209r

4 comments on “Aragaz electric Hansa FCCW59209 cu 4 zone de gatit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *