Aparat de aer conditionat portabil ARGO SLIMMY

Daca nu esti adeptul aparatelor clasice de aer conditionat iti recomand sa te indrepti catre o soluti portabila si care are un pret de achizitie mult mai scazut. ARGO SLIMMY are dimensiuni reduse (770x 315x 395 mm) si se poate instala destul de usor in orice camera din casa. Are o capacitate de racire de 9.000 btu, este incadrat in clasa de energie A si vine la pachet cu kit de instalare. Acesta consta intr-un racord pentru evacuarea aerului cald ce trebuie scos in exterior.

Aparat-de-aer-conditionat-portabil-ARGO-SLIMMY-300x300

ARGO SLIMMY reuseste sa ofere aceleasi functii pe care le intalnim si la aparatele de aer conditionat montate pe perete: dezumidificare, racire, ventilatie. Construcita aparatului e una robusta, iar pentru usurarea transportului au fost aplicate roti moi care nu afecteaza suprafetele pe care ruleaza. panoul de control esre de tipul digital si ofera acces la principalele functii ale aparatului. De asemenea, aceste operatii se pot face si cu ajutorul telecomnezii din dotare ce are un suport special pentru sustinere in partea superioara a aparaului.

Aparatul de aer conditionat portabil ARGO SLIMMY are o functionare silentioasa si pentru un plus de confort se poate activa functia “sleep” pe timp de noapte. Ultimele setari sunt pastrare in cazul in care apare o pana de curent, aparatul pornind si functionand la setarile deja stabilite initial. Filtrele incluse ofera protectie impotriva prafului a polenului sau pentru diferite bacterii si trebuiesc spalate dupa un anumit timp pentru o functionare corespunzatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *