Aparat de calcat vertical cu abur Philips Steam&Go GC310/55

Philips Steam&Go GC310/55 este un fier de calcat portabil ce functioneaza pe baza de aburi calzi si reuseste sa ofere rezultate bune atunci cand esti in criza de timp si ai nevoie de o calcare simpla si usoara. Poate fi folosit si in mod obisnuit, adica nu neaparat in caz de urgenta si are si principalul avantaj ca nu are nevoie de o masa de calcat profesionala. Stim ca aburul la temperaturi ridicate omoara pana la 99 % din bacterii si va deveni un aparat bun si pentru calcare hainelor celor mici. S-a constatat ca indeparteaza si mirosurile de tigara, mancare sau cele aparute in urma transpiratiei.

Steam&Go GC310/55 are 1000 w putere si un rezervor de apa detasabil ce se incarca in cateva zeci secunde. Asigura un debit de aer de 20 grame pe minut, poti calca pe orizontala si dispune de o perie ce se foloseste mai ales in cazul hainelor groase pentru o aspiratie in profunzime si indepartarea celor mai mici cute.
Pretul produsului este unul bun, adica pentru aproximativ 200 lei avem un fier de calcat cu aburi ieftin ce vine de la un brand bun care are mai multe aplicatii in domeniul electrocasnicelor. garantia se poate extinde (optional) pentru inca un an sau doi, dar perioada standard de 24 luni mi se pare buna. Este simplu de utilizat, are o greutate redusa si perioada scurta pentru obtinerea aburului cald.

Aparat-de-calcat-vertical-cu-abur-Philips-SteamGo-GC31055-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *