Combina frigorifica Gorenje RK6191AW

Gorenje RK6191AW este subiectul discutiilor de pe multe forumuri. Este vorba de  o combina frigorifica cu un pret destul de bun pe care v-o recomand daca sunteti in cautarea unui aparat de racire care sa arate bine si sa vina dotat cu tehnologii moderne. In opinia mea capacitatea de congelare prezenta aici e una suficienta si pentru familiile mai numeroase fie ca se doreste pastrarea la rece a alimentelor sau congelarea lor pentru o consumare ulterioara.

Frigiderul are un volum total de 225 litri, 4 rafturi din sticla securizata si un sistem de racire automat. Observati si din poza atasata ca exista suficienta spatiu pentru depozitare, compartimentul special pentru fructe si legume si ceva suporturi pe usa. Pentru o buna vizibilitate aici avem inclus si un sistem pe baza de led ce ofera o iluminare destul de buna.

Combina-frigorifica-Gorenje-RK6191A-300x300

Congelatorul beneficiaza de o pozitie clasica si se remarca prin capacitatea de 96 litri, 3 compartimente cu deschidere completa si o capacitate de congelare de 4,5 kg/24 ore. Exteriorul ne prezinta un aparat nu prea complicat. Dispune de un design clasic, finisaj pe alb, usi reversibile si manere generoase pentru un control bun. Daca e vorba de dimensiuni, trebuie sa va incadrati in 185 x 60 x 64 cm, adica masuri normale in cazul acestor electrocasnice de bucatarie.

Gorenje RK6191AW ofera o autonomie fara energie electrica de pana la 30 ore, asa ca nu trebuie sa ne facem griji in aceasta privinta. Nivelul de zgomot are o valoare destul de redusa: 40 db.

De ce sa alegeti combina frigorifica Gorenje RK6191AW:

  • capacitate buna de congelare si consum redus de energie;
  • design placut, modern si dotare cu picioruse reglabile pentru punerea la drept;
  • tehnologie FrostLess – reduce formarea de gheata;
  • deschiderea usilor in unghi drept si in situatia in care acesta este amplasat langa perete;
  • compartiment special cu posibilitate de a regla nivelul de umiditate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *